Amazon Quiz Answers of Today – 14th December 2019

Today’s Amazon Quiz Answers Updates of 14th December 2019

Amazon Quiz Answers Today
Today’s Amazon Quiz Contest Answers

Amazon Quiz Today:- Amazon Quiz Time Contest Answers of 14th December are Updates. Get Today’s Amazon Quiz Time Contest Answers for 14 December 2019 & Play Amazon Quiz Contest Give The Answer & Win Bosch Washing Machine Today.

Hey, Guys Are you searching for Amazon Quiz Time Answers of today. Today? Is Today Questions are so hard? Or you can’t the Amazon Quizzes. Then don’t worry about it because of you in the right place. Yes, here you will find Today’s Amazon Quiz Answers. And that may help you to win today’s quiz prize from Amazon India. So don’t go anywhere here you will find Amazon Quiz Answers every day at 08.00 AM.

What is Amazon Quiz Contest?

Amazon Quiz Time is Amazon India based Quiz Contest & It’s Only For Amazon App users. Amazon India Consumers can play quiz contests everyday and possibility win exciting Prize from Amazon. Simply take all quiz answers from our site and give all questions right answers & win an exciting Prize. Amazon gives a chance to Amazon Quiz Time Contest Winner to get a luxury product that is not affordable. Such as Apple MacBook Pro, Apple iPhone & Gaming Laptops etc exciting prizes. In this article, we are helping you everyday to crack the amazon quiz & Win Apple iPhone, Macbook & Other Exciting Prize from Amazon easily. We are Updates Today’s Amazon Quiz Contest Answer in the below line.

Scroll Down To Know Today’s Amazon Quizzes & Their Answers.

Paytm Promo Codes, Recharge & Add Money Offers Of The Day

We are daily updating amazon’s quizzes and their Correct answers that let you win the Quiz Contest. All answers are updates verified by our teams. We don’t update any wrong answer here. Please pick all the Answers & try your luck. Bookmark this page for future uses.

Play Amazon Quiz Contest & Give the answers and win exciting prizes from Amazon every day.

We post daily Amazon quiz Answer on our Facebook WhatsApp Telegram Groups Join with us now.


How To Participate In Amazon Quiz?

  1. Download Amazon App From App/Play Store & Amazon App and sign in. .

2. After logging Scroll Down and Click Amazon Quiz Banner on Homepage of App.

3. Or Click On Showing Three lines in the Right-hand side of the upper corner.

4. Now Click On Programs and Features => FunZone

5. Now You Will See The Amazon Quiz Time Option There.

6. Now Tap On Start To Play The Quiz & Answer It.

7. Click here to redirect into the App Quiz Section.

Amazon Quiz Contest Answer Update Time:-

Amazon Quiz Contest starts every day at 8.00 AM. You can participate in this quiz contest between 8.00 AM to 12 AM of the day. We are updating daily Amazon Quiz Answers the time between of 8.02 AM to 8.10 AM.

Today’s Amazon Quiz Answers Is Here

Amazon Quiz Answers Today 14th December 2019 – Win Bosch Washing Machine

Question 1:- Which Sweden based global music streaming giant entered India in March 2019?

Answer:- Spotify

Question 2:- ‘National Unity Award’, the highest civilian award given for contribution to unity and integrity of India is named after whom?

Answer:- Sardar Patel

Question 3:- Which country’s space agency is behind the Hayabusa asteroid sample-return missions?

Answer:- Japan

Question 4:- Which Indian cricketer became the first woman to play 200 ODIs in 2019?

Answer:- Mithali Raj

Question 5:- Which company joined Apple and Amazon in hitting the $1 trillion valuation in April 2019?

Answer:- Microsoft

Amazon Daily Quiz Answers  13th December 2019 – Win GoPro Hero 8

Question 1:- Which Indian city hosted the country’s first game between two NBA teams ?

Answer:- Mumbai

Question 2:- Which Indian classical musician has recently got a minor planet named after him?

Answer:- Pandit Jasraj

Question 3:- NASA’s rover ‘Opportunity’ was declared dead in 2019 after spending 15 years on which planet?

Answer:- Mars

Question 4:- Which actor shared the 2019 National Film Award for Best Actor along with Ayushmann Khurrana?

Answer:- Vicky Kushal

Question 5:- Which footballer was awarded The Ballon d’Or for a record 6th time recently?

Answer:- Lionel Messi

Amazon Daily Quiz Answers  12th December 2019 – Win ₹2,000 Amazon Pay Balance

Question 1:- Who is the only Bollywood actor to feature among the ten highest paid actors in the world, as revealed by Forbes in August 2019?

Answer:- Akshay Kumar

Question 2:- The word smog means a blend of smoke and ____?

Answer:- Fog

Question 3:- Who became Test cricket’s youngest captain in 2019 at the age of 20 years, 350 days?

Answer:- Rashid Khan

Question 4:- Aamir Khan’s ‘Laal Singh Chadhha’ is going to be the official remake of which Oscar winning film?

Answer:- Forrest Gump

Question 5:- Daniel Zhang in 2019 became the CEO of which international conglomerate company?

Answer:- AliBaba

Amazon Daily Quiz Answers  11th December 2019 – Win LG W30 Pro Smartphone

Question 1:- The Yucca Brevifolia grows from Southern California to Utah in USA. What is the common name of this tree, familiar to music fans? 

Answer:- Joshua Tree

Question 2:- Whose record did Virat Kohli break for most Test victories as captain outside India in August 2019?

Answer:- Sourav Ganguly

Question 3:- Aarey forest is located in which city of India?

Answer:- Mumbai

Question 4:- What animal is ‘Bing Dwen Dwen’, the official mascot for the 2022 Beijing Winter Olympics?

Answer:- Giant Panda

Question 5:- His real name is Óscar Gutiérrez. He is a WWE super-star who always wears a mask. His famous finishing move is the 619 (Fun fact: He named it 619 based on the area code of his hometown in California). He celebrates his birthday today. Who are we talking about?

Answer:- Rey Mysterio

Amazon Daily Quiz Answers  Update 10th December 2019 – Win Canon M200 Mirrorless Camera

Question 1:- The upcoming Salman Khan starrer Dabangg 3 stars the daughter of which of these Bollywood directors

Answer:- Mahesh Manjrekar

Question 2:- Oprah Winfrey has globophobia and didn’t enjoy one of her birthday parties because of this. What is globophobia the fear of?

Answer:- Balloons

Question 3:- In which country did the Indian cricket team register their first ever Test series win in early 2019?

Answer:- Australia

Question 4:- Shawn Carter born on December 4th is hip-hop’s first billionaire as per Forbes. By what name is he better known in the music industry and around the world?

Answer:- Jay Z

Question 5:- Which country has announced plans of moving its capital from its richest island Java to an unnamed city in Borneo?

Answer:- Indonesia

Amazon Quiz Answers  Update 9th December 2019 – Win ₹15,000 Amazon Pay Balance

Question 1:- As per a recent Amazon original web series, what is the name of the wedding planning agency run by Karan Mehra and Tara Khanna?

Answer:- Made in Heaven

Question 2:- Which of these is a nationwide initiative to immunize children and pregnant women against eight vaccine-preventable diseases?

Answer:- Indradhanush

Question 3:- Abiy Ahmed, the recipient of the 2019 Nobel Prize for Peace is the Prime Minister of which country?

Answer:- Ethiopian

Question 4:- If a blacksmith works with iron, what does a redsmith work with?

Answer:- Copper

Question 5:- Motifs of which of these appear on the new 50 rupee notes issued by RBI?

Answer:- Stone Chariot of Hampi

Amazon Quiz Answers  Update 8th December 2019 – Win Poco F1 Smartphone

Question 1:- Anjali Chand who recently took the best T20I bowling figures (6 wickets for 0 runs) of all time at the South Asian Games, represents which country?

Answer:- Nepal

Question 2:- According to the title of a recent book by Amish Tripathi, Ravana is the enemy of which place?

Answer:- Aryavarta

Question 3:- Which of these word(s), in focus due to several campaigns by activists, has been declared the Oxford Word of the year 2019?

Answer:- Climate Emergency

Question 4:- Which mythical animal features on the flags of both Bhutan and Wales?

Answer:- Dragon

Question 5:- The recent international badminton tournament held at Lucknow from 26th November- 1st December is named after which sportsperson?

Answer:- Syed Modi

Amazon Quiz Answers  Update 7th December 2019 – Win Dyson Air Purifier

Question 1:- Online application, e-visa, ‘e-MASIHA health facility’ are part of India’s initiative to digitize the process for which pilgrimage?

Answer:- Haj

Question 2:- The first recipient of this award was G.Sankara Kurup from Kerala, the latest recipient Akkitham Achuthan Namboothiri is also from Kerala. Name the award.

Answer:- Jnanpith award

Question 3:- Who is the narrator in the popular television series ‘Young Sheldon’?

Answer:- Jim Parsons

Question 4:- Which former Infosys Chairman born on 2nd December is now the President of the New Development Bank of BRICS countries?

Answer:- KV Kamath

Question 5:- Samjhauta Express and Thar Express, whose services have recently been suspended, used to run between India and which other country?

Answer:- Pakistan

Amazon Quiz Answers  Update 6th December 2019 – Win A Sony PlayStation 4

Question 1:- What’s the name of India’s first ingenuously built light combat jet?

Answer:- Tejas

Question 2:- Which Indian industrialist topped the Forbes list of the World’s richest sports team owners in 2019?

Answer:- Mukesh Ambani

Question 3:- Arjun Kapoor, would be seen in the role of which of these military figures in a 2019 movie directed by Ashutosh Gowariker ?

Answer:- Sadashiv Rao Bhau

Question 4:- Famous for another role, which leader born on 3rd December was India’s Minister for Food & Agriculture from August 1947- April 1952?

Answer:- Rajendra Prasad

Question 5:- In 2018, the new bank note of which denomination was launched in chocolate brown colour?

Answer:- INR 10

Amazon Quiz Today Answers  5th December 2019 – Win ₹20,000 Amazon Pay Balance

Question 1:- What is the name of the NASA program that intends to land the first man and woman on the Moon by 2024?

Answer:- Artemis

Question 2:- Which medical student is slated to make her Bollywood debut in 2020, in a movie about Prithviraj Chauhan, opposite Akshay Kumar?

Answer:- Manushi Chillar

Question 3:- Which word often used in politics, is also the name for a group of Cheetahs?

Answer:- Coalition

Question 4:- Roger Federer and Alexander Zverev recently broke the record for the highest attendance in a tennis match. Where was the match played?

Answer:- Mexico City

Question 5:- Kailasavadivoo Sivan is the current head of which of these government organizations?

Answer:- ISRO

Amazon Quiz Answers Today 4th December 2019 – Win a Nokia 7.2 Smartphone

Question 1:- The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?

Answer:- 24 hours of Le Mans

Question 2:- Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?

Answer:- Eden Garden

Question 3:- Which corridor was opened for pilgrims, connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?

Answer:- Kartarpur corridor

Question 4:- Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?

Answer:- The Testaments

Question 5:- Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?

Answer:- Photo of an egg

Amazon Quiz Answers Today 3rd December 2019 – Win Armani Exchange Watch

Question 1:- Which actress born on 28th November, started her Bollywood career playing the role of Ashima Roy in a Shoojit Sircar movie?

Answer:- Yami Gautam

Question 2:- He was the lead singer of the famous metal band Black Sabbath in the 1970s. He was nicknamed ‘The Prince of Darkness’ and has won Grammy awards in his music career. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer:- Ozzy Osbourne

Question 3:- National Law/Constitution Day in India was celebrated on 26th November 2019 to mark which day?

Answer:- Day constitution was adopted

Question 4:- Susan Buffett, Tim Cook, Joe Gebbia, Susan McCaw are all part of the leadership council of a fund set up by which Nobel laureate?

Answer:- Malala Yousafzai

Question 5:- Lieutenant Shivangi of the Indian Navy, is the first woman to achieve what distinction?

Answer:- First woman pilot in the Indian Navy

Amazon Quiz Answers Today 2nd December 2019 – Win ₹5,000

Question 1:- Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?

Answer:- Thanksgiving

Question 2:- ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self-help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer:- Simon Taufel

Question 3:- National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?

Answer:- Dr. Verghese Kurien

Question 4:- Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?

Answer:- Shoaib Akhtar

Question 5:- Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

Answer:- Heels

Amazon Quiz Answers Today 1st December 2019 – Win a Nokia 6.2

Question 1:- Whose latest book ‘The Anarchy’ recounts the remarkable history of the East India Company from its founding in 1599 to 1803?

Answer:- William Dalrymple

Question 2:- November 5 is the birthday of which well-known cricketer, who now has a stand at Arun Jaitley Stadium named after him?

Answer:- Virat Kohli

Question 3:- More than 70% of this country lies in Asia. Most of its population, its capital, and its largest city are in Europe. Which country is this?

Answer:- Russia

Question 4:- The famous Rann Utsav taking place from 28th October to 23rd February happens in which Indian state?

Answer:- Gujurat

Question 5:- Which 2019 Disney release is set in the fictional town of Arendelle?

Answer:- Frozen 2

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Kenwood Food Processor| 30th November 2019

Question 1:- Thalaivi starring Kangana Ranaut, is based on the life of which famous personality?

Answer:- Jayalalithaa

Question 2:- About which coach in the news these days, did football player Zlatan Ibrahimovic say ‘When I played for him, I felt like a Terminator’?

Answer:- Jose Mourinho

Question 3:- Phobophobia is the fear of what?

Answer:- Phobias

Question 4:- Which extremely popular video-sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Answer:- TikTok

Question 5:- Alopecia areata is a common autoimmune disorder that often results in which of the following?

Answer:- Hair Loss

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Fossil Leather Bag| 29th November 2019

Question 1:- The 2019 Davis Cup finals, played in a new format this year (dream project of Barcelona’s Gerard Pique), was held in which city?

Answer:- Madrid

Question 2:- In the word USB, what does B stand for?

Answer:- Bus

Question 3:- Iman, a country’s last Sumatran Rhino, died recently. Which country did Iman belong to?

Answer:- Malaysia

Question 4:- Which actor starred as Shrikant in a hit movie this year and played the role of a fast bowler in the Amazon original web series ‘Inside Edge’?

Answer:- Siddhant Chaturvedi

Question 5:- ‘A Heart Full of Burden’ is a book written by which famous personality who occupied an important position in India in the 1990s?

Answer:- TN Seshan

Today’s Amazon Quiz Answers – Win ₹15,000| 28th November 2019

Question 1:- Recently, who became the first Indian bowler to take an international wicket with a pink ball?

Answer:- Ishant Sharma

Question 2:- Chris Hughes, born on 26th November 1983 co-founded which technology giant along with 4 other Harvard students?

Answer:- Facebook

Question 3:- A depiction of the Ellora Caves can be found on the reverse side of which banknote in India?

Answer:- INR 20

Question 4:- ‘Fridays for future’ is an international movement of school students started by which activist?

Answer:- Greta Thunberg

Question 5:- As per the title of a popular book and movie, who among these is ‘The Man Who Knew Infinity’?

Answer:- Srinivas Ramanujan

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Redmi Note 8 Pro| 27th November 2019

Question 1:- He was a Chinese-American actor, martial artist and philosopher. He once said ‘I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer:- Bruce Lee

Question 2:- The Rock and Roll hall of fame describes him as ‘The greatest instrumentalist in the history of rock music’. He has songs like ‘Purple haze’ and ‘Hey Joe’ to his name. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer:- Jimi Hendrix

Question 3:- Who averaged over 50 with the bat in test matches, but played only 1 one-day international, in which he was out for 0? (Hint: He was voted one of Wisden’s cricketers of the century).

Answer:- Sir Gray Sobers

Question 4:- What famous comic book character is called the ‘Merc with a Mouth’ because of his tendency to joke constantly?

Answer:- Deadpool

Question 5:- Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer:- Africa

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Apple iPad Pro| 26th November 2019

Question 1:- He played the role of Gregor ‘The Mountain’ Clegane in the HBO series Game of Thrones. He has won titles like Europe’s strongest man and World’s strongest man. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer:- Hafþór Júlíus Björnsson

Question 2:- Who was the first male cricketer to take a hat-trick in a World Cup ODI match?

Answer:- Chetan Sharma

Question 3:- Google has launched a new cloud-based game streaming service. What is the name of the gaming service?

Answer:- Google Stadia

Question 4:- Who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019?

Answer:- David Attenborough

Question 5:- India recently played and won their first-ever Day/night test match. It was played with a pink ball against Bangladesh. Which 2 teams played the first-ever pink ball test match?

Answer:- Australia Vs Newzealand

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Rs.20,000 | 25th November 2019

Question 1:- When he scored a century in his last test appearance, he became the first person to score a century on debut and in his last test match. Who is he?

Answer:- Greg Chappell

Question 2:- In the 1975 Bollywood movie ‘Sholay’, what was the name of Basanti’s horse?

Answer:- Dhanno

Question 3:- In the context of geography, what are ‘Isohyets’?

Answer:- Lines on a map showing equal rainfall

Question 4:- Which sultan declared himself as ‘Sikander-I-Sani’ which means the second Alexander?

Answer:- Alauddin Khaliji

Question 5:- In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer:- South Africa

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Poco F1 Smartphone| 24th November 2019

Question 1:- What day of the Gregorian calendar is today (24th November)?

Answer:- 328th

Question 2:- Who was the first batsman to score 30 Tests match centuries?

Answer:- Sunil Gavaskar

Question 3:- Which of these is not the administrative capital city of a state or Union Territory?

Answer:- Margao

Question 4:- Which among these does NOT live under the sea?

Answer:- Kalanchoe

Question 5:- Which among these does NOT live under the sea?

Answer:- Jadoo

Today’s Amazon Quiz Answers – Win IFB Oven | 23rd November 2019

Question 1:- True or False – Nintendo was founded in 1889 as a playing card company.

Answer:- TRUE

Question 2:- She played the character of Hannah Montana for Disney and since has gone on to become one of the biggest pop stars of recent times with hits like ‘Party in the USA’ and ‘Wrecking ball’ to her name. She celebrates her birthday today. Who is she?

Answer:- Miley Cyrus

Question 3:- What currency does Ukraine use?

Answer:- Hryvnia

Question 4:- In terms of area, which one is larger – India or Brazil?

Answer:- Brazil

Question 5:- Which of these is worth more than 1 Indian rupee?

Answer:- 1 Mauritian Rupee

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Lenovo Legion Gaming Laptop | 22nd November 2019

Question 1:- Which of these personalities were an Indian diplomat and the first female president of the United Nations general assembly?

Answer:- Vijaya Lakshmi Pandit

Question 2:- In a One day game in Queenstown (NZ) Shahid Afridi’s 17-year-old record for the fastest century in ODIs was broken in a game which was reduced to 21 overs a side due to rain. Who smashed this 36 ball century?

Answer:- Corey Anderson

Question 3:- Which of these is the Latin word for ‘eagle’?

Answer:- Aquila

Question 4:- With a population of less than 1000 (as per 2017 data), which is the least populated country in the world?

Answer:- Vatican City

Question 5:- The point on earth which is closest to the moon is NOT the top of Mount Everest.

Answer:- TRUE

Amazon Quiz Time Answers of 21st November 2019 – Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance

Question 1:- In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

The answer is:- Australia

Question 2:- In 2019, which movie released in India grossed over INR 100 crore in its first 2 days of release?

The answer is:- Avengers: Endgame

Question 3:- Which date recently marked the 101st anniversary of the end of the first World War?

The answer is:- 11th November 2019

Question 4:- Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?

The answer is:- Bowled

Question 5:- What is the currency of Sweden?

The answer is:- Krona

Amazon Quiz Time Answers of 20th November 2019 – Win Apple iPhone XS

Question 1:- He was the 47th Vice-president of the United States, and a member of the Democratic party. He celebrates his birthday today. Who is he?

The answer is:- Joe Biden

Question 2:- Who made the all-important throw in the last ball of the Super Over, to effect a runout, that won England the 2019 World Cup?

The answer is:- Jason Roy

Question 3:- In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

The answer is:- Zambia and Zimbabwe

Question 4:- Golf player Vijay Singh belongs to which country?

The answer is:- Fiji

Question 5:- You’ve just been bowled a ‘beamer’ while playing cricket. What part of your body should you be worried about?

The answer is:- Head

Amazon Quiz Time Answers of 19th November 2019 – Win Fitbit Versa 2 Smart Watch

Question 1:- She was the first and the only woman Prime minister of India to date. She celebrates her birthday today. Who is she?

The answer is:- Indira Gandhi

Question 2:- She has starred in Bollywood movies like Satyam Shivam Sundaram, Don and many more between the 1970s and 80s. She celebrates her birthday today. Who is this actress?

The answer is:- Zeenat Aman

Question 3:- What is ‘Arise’, a new innovation launched by IIT Madras, a first of its kind in India?

The answer is:- Standing wheelchair

Question 4:- True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

The answer is:- FALSE

Question 5:- Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountains in the world notable for appearances in films such as La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

The answer is:- Rome

Amazon Quiz Time Answers of 18th November 2019 – Win ₹20,000 Amazon Pay Balance

Question 1:- One of NASA’s four great observatories is named after which of these scientists?

Answer Is:- Subrahmanyan Chandrasekhar

Question 2:- Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer Is:- A dance form

Question 3:- In April 2019, as a promotional activity, Oreo created a title sequence of which show using nearly 3000 cookies?

Answer Is:- Game of Thrones

Question 4:- In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time?

Answer Is:- Montignac, France

Question 5:- National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday, who is hailed as the father of the White Revolution. When is it celebrated?

Answer Is:- November 26

Amazon Quiz Time Answers of 17th November 2019 – Win OnePlus 7 Pro

Question 1:- Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer:- Saturn

Question 2:- Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?

Answer:- On Your Feet

Question 3:- Lot of people today suffer from Nomophobia especially on trips. What is Nomophobia the fear of?

Answer:- Being Out of Mobile Coverage

Question 4:- Which famous person born on 14th November is the father of the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex?

Answer:- Prince Charles

Question 5:- In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer:- Germany

Amazon Quiz Time Answers of 16th November 2019 – Win Dyson Air Purifier

Question 1:- __________ is celebrated today (16 November) to commemorate the establishment of the Press Council of India. Formed in 1966, the Press Council keeps a check on the quality of reportage provided by the Indian press.

The answer is:- National Press Day

Question 2:- The newly discovered Marengo Sachin Tendulkar is a species of what?

The answer is:- Spiders

Question 3:- In the movie ‘Avatar’, the humans are principally looking to obtain which element from Pandora?

The answer is:- Unobtainium

Question 4:- Chisel is a chain of gyms launched by which celebrity?

The answer is:- Virat Kohli

Question 5:- Which one of these figures from Greek Mythology causes people to turn to stone?

The answer is:- Medusa

Amazon Quiz Time Answers of 15th November 2019 – Win Sony Alfa 6400 Mirrorless Camera

Question 1:- This French painter was born on 14 November 1840. He has worked like ‘Impression, Sunrise’ and ‘Woman with a Parasol – Madame Monet and Her Son’ to his name. Who was he?

Answer:- Claude Monet

Question 2:- When Mr. Jawaharlal Nehru became the Prime Minister of independent India, he delivered an inaugural address to the Nation which has been given a special name. What is the speech called?

Answer:- Tryst With Destiny

Question 3:- _______ is a fictional Indian superhero appearing in Raj comics. It was created in the late 1980s by Sanjay Gupta.

Answer:- Nagraj

Question 4:- Shaktimaan was an Indian superhero television show. Mukesh Khanna played the role of Shaktimaan and his alter ego ‘Pandit Gangadhar Vidhyadhar Mayadhar Omkarnath Shastri’. What was Pandit Gangadhar’s profession in the show?

Answer:- Photographer

Question 5:- Mukesh Ambani bought the world’s oldest toy company. Which company are we talking about?

Answer:- Hamleys

Amazon Quiz Time Answers of 14th November 2019 – Win ₹15,000 Amazon Pay Balance

Question 1:- Today, 14th November is celebrated as Children’s Day in India to increase awareness of the rights, care and education of children on the occasion of India’s first prime-minister’s birthday. Who are we talking about?

Answer:- Jawaharlal Nehru

Question 2:- This was an Indian soap opera which aired from 2003-06 and was an Indian-themed version of the Colombian drama ‘Yo soy Betty, la fea’. Which TV series was this?

Answer:- Jassi Jaissi Koi Nahin

Question 3:- In the iconic video game ‘Mario Bros.’, players can control Mario as they travel the Mushroom Kingdom to rescue Princess Toadstool. What is Mario’s brother’s name in this game?

Answer:- Luigi

Question 4:- Sabu, Bini Chachi, Rocket (Raaket), Tingu Master and Bunty are all characters from a popular Indian comic book. Which comic book series are we talking about?

Answer:- Chacha Chaudhury

Question 5:- ‘Small Wonder’ is a popular comedy Sitcom from the 90’s which chronicled the family of a robotics engineer who secretly created a robot modeled after a human girl and then tried to pass it off as their adopted daughter. What was the name of this robot?

Answer:- Vicki

Amazon Quiz Time Answers of 13th November 2019 – Win OnePlus 7T Pro

Question 1:- She has acted in movies like ‘Yes boss’ and ‘Qayamat se qayamat tak’ in the late 80s and 90s. She has also crowned Miss India in the year 1984. She celebrates her birthday today. Who is she?

The Answer Is:- Juhi Chawla

Question 2:- ________ day is celebrated today in many countries as a day of giving and showing kindness. This day was born when a collection of humanitarian groups came together on November 13, 1997 and made a ‘Declaration of Kindness’. Donating books, food or clothes to your local community is a great way to celebrate this event.

The Answer Is:- World Kindness Day

Question 3:- Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

The Answer Is: Toxic

Question 4:- Former Australian fast bowler Brett Lee has done a lot of things outside cricket – but which one of these is NOT one of them?

The Answer Is:- Sailed a Boat Alone across the Tasman Sea

Question 5:- Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

The Answer Is:- Japan

Amazon Quiz Time Answers of 12th November 2019 – Win GoPro Hero7

Question 1-Where would you find the Hagia Sophia, which was the former Greek Orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answer- Istanbul, Turkey

Question 2- Which of the following awards is NOT associated with the field of sports?

Answer– Noman Borlaug Award

Question 3-In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?

Answer- Madhya Pradesh

Question 4-In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable inning which lasted 101 minutes. How many runs did he score?

Answer- 0

Question 5- ‘I can talk English, I can walk English, I can laugh English because English is a funny language’. Which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Answer- Amitabh Bachan

Amazon Quiz Time Answers of 11th November 2019 – Win ₹5,000 Amazon Pay Balance

Question 1- What is the term used in cricket when a batsman is at or has scored 111 runs?

Answer- Nelson

Question 2- In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer-Peru

Question 3- Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer- Chhattisgarh

Question 4- Which day is celebrated as World Diabetes Day?

Answer- 14th November

Question 5- Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answer- Venus

Amazon Quiz Time Answers of 10th November 2019 – Win Oppo Reno2 F

Question 1- Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer- Jim Corbett National Park

Question 2- In 2011, which country hosted a Formula 1 race for the first time?

Answer- India

Question 3- Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region of Punjab?

Answer- Tapti

Question 4- Which country has recently approved the sale of a home-grown drug that is expected to cure Alzheimer’s?

Answer- China

Question 5- What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?

Answer- A jaffa

Today’s Amazon Quiz Time Answers – Win Godrej Air Conditioner |9th November 2019

Question 1-Madhubani painting is done with a variety of tools, including fingers, twigs, brushes, nib-pens, and matchsticks and using natural dyes and pigments. It is characterized by its eye-catching geometrical patterns. Which Indian state does this art form originate from?

Answer- Bihar

Question 2-Ebrahim Alkazi is a famous Indian personality in the field of ______?

Answer- Theater

Question 3-A person wants to visit the national parks in Ranthambore, Gir and Bandipur located in 3 different states in India. Which of the following state he or she should NOT visit to explore these 3 national parks?

Answer- Madhyapradesh

Question 4-Which of the following countries is NOT a member of the SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation)?

Answer- Singapore

Question 5-The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer- VVS Laxman

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Fujifilm X-T100 Mirrorless Camera |8th November 2019

Question 1-The ______ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938.

Answer- Rs.5

Question 2-Which of the following is NOT a gem-stone?

Answer- Marble

Question 3-The original name of Tansen, the most famous musician in the court of Akbar was ________?

Answer- Ramtanu Pandey

Question 4-Which of the following art forms was Satyajit Ray associated with?

Answer- Film Direction

Question 5- The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away last year, was associated with which comic book house?

Answer- Marvel comics

Today’s Amazon Quiz Time Answers – Win Rs.5,000 Pay Balance|7th November 2019

Question 1-She was the first woman to win a Nobel prize, is the only woman to win the Nobel prize twice, and is the only person to win the Nobel prize in two different scientific fields. She was born on this day (7 November) in 1867. Who is she?

Answer- Marie Curie

Question 2-In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Answer- Norway

Question 3-Which of the following acids is used in a battery?

Answer- Sulphuric acid

Question 4-If you compete in a race and overtake the 4th person, which position would you find yourself in?

Answer- 4th

Question 5- In the international Morse code, which the English alphabet is represented by the shortest/smallest code, a single dot?

Answer- E

Today’s Amazon Quiz Contest Answers – Win Samsung Galaxy Note 10|6th November 2019

Question 1-Where would you find Stonehenge, the prehistoric monument?

Answer- England

Question 2-The Red Square is considered the central square of which Russian city?

Answer- Moscow

Question 3-Indian field hockey team recently qualified for Tokyo Olympics 2020. When did Indian men’s hockey team last win a gold medal at the Olympics?

Answer- Moscow Olympic, 1980

Question 4-What is the official playing time of the full version of the Indian national anthem?

Answer- 52 Seconds

Question 5-The ‘Statue of Liberty’ in New York was gifted to the United States by a European country. Which country is this?

Answer- France

Today’s Amazon Quiz Contest Answers Update – Win Sony 5.1 Home Theater System – Amazon Quizzes Answers of 5th November 2019

Question 1-Today, 5th November is the birthday of a cricketer who currently holds the record for being fastest to 10,000 and 11,000 runs in One Day cricket. He currently has 69 international centuries to his name. Who is he?

Answer – Virat Kohli

Question 2-Against which country did Virat Kohli make his test debut in 2011?

Answer – West Indies

Question 3-Along with cricket, Virat Kohli has a keen interest in Football. He is the co-owner of which Indian Super League(ISL) football team?

Answer – FC Goa

Question 4- This Canadian singer sang the world-famous song ‘Summer of 69’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer – Bryan Adams

Question 5- In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and it was likely to have been one of the mythical great cities referred to in later Mesoamerican literature?

Answer – Mexico

Today’s Amazon Quiz Contest Answers – Win Rs.25,000 Amazon Pay Balance |4th November 2019

Question 1-This American actor won the Oscar for best actor in a leading role for his performance in the movie ‘Dallas Buyers Club’. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer –Matthew McConaughey

Question 2-Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer –The Moon

Question 3-A Megagon is a polygon with _____ sides.

Answer – 1 million

Question 4-Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer –Beethoven

Question 5-Where is Fort William located in India?

Answer –Kolkata

Today’s Amazon Quiz Contest Answers – Win Samsung M30s | 3rd November 2019

Question 1- Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood types?

Answer- O-Negative

Question 2- What is the official currency of Afghanistan?

Answer- Afghan afghani

Question 3- What is the capital of Norway?

Answer- Oslo

Question 4- Washing soda is the common name for which compound?

Answer- Sodium carbonate

Question 5- Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer- Pushkar Mela

Today’s Amazon Quiz Answers – Win One Plus TV| 2nd November 2019

Question 1- Today, 2nd November is the birthday of famous Bollywood actor Shahrukh Khan. Which was his first Bollywood film?

Answer- Deewana

Question 2-This American actor played the character of ‘Ross’ in the famous comedy show FRIENDS. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer- David Schwimmer

Question 3- The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?

Answer- Maharastra

Questions 4- In terms of area which is the smallest continent?

Answer- Australia

Question 5- Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

Answer- Hydrogen

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Samsonite Policarbonato Suitcase | 1st November 2019

Question 1- Today, 1st November is celebrated as the Formation Day of which south Indian state?

Answer- Karnataka

Question 2- Today, 1st November is the birthday of an Indian actress who won the Miss World 1994 pageant. Who is this actress?

Answer- Aishwarya Rai

Question 3- In terms of population, which is the smallest continent?

Answer- Antarctica

Question 4- Bhatiali’ is the folk music of which state?

Answer- West Bengal

Question 5- What is the national currency of Albania?

Answer- Lek

Today’s Amazon Quiz Answers – Win ₹5,000 Amazon Pay Balance| 31st October 2019

Q1-Today, 31st October is the birthday of India’s first Deputy Prime Minister, Sardar Vallabhbhai Patel. What is the name given to a statue erected in his honor in Gujarat?

Answer- The Statue Of Unity

Q2- What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way?

Answer- Andromeda

Q3- In terms of area, which is the largest country in the world?

Answer- Russia

Q4- The dance of ‘Bharatnatyam’ is associated with which state?

Answer- Tamilnadu

Q5-WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer- Polio

Today’s Amazon Quiz Answers – Win Samsung Galaxy Note 10+ | 30th October 2019

Q1- What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?

Answer- Euro

Q2- Today, 30th October is the birthday of one of Football’s legends. He was instrumental in his team winning the 1986 FIFA world cup and was named ‘Co-Player of the Century’ in 1999, along with Brazilian Pele. Who is this player?

Answer- Diego Maradona

Q3- What is the capital of Argentina?

Answer- Buenos Aires

Q4- Who was the Republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?

Answer-Mitt Romney

Q5- The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest?

Answer- Blue

For All Amazon Offers Recharge bill payment and shopping, Offers to click here

Sahil Kumar

2 thoughts on “Amazon Quiz Answers of Today – 14th December 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top